Hidromasažni bazen sa mineralizovanom termalnom vodom predstavlja jedinstveno mesto gde se možete opustiti i uživati u hidromasaži, plivati, plivati  protivstrujno, vežbati.

Šta je hidromasažni bazen?

Hidromasažni bazen sa mineralizovanom termalnom vodom predstavlja jedinstveno mesto gde se možete opustiti i uživati u hidromasaži, plivati, plivati  protivstrujno, vežbati. Hidromasaže mogu biti različitog sadržaja, namenjene za različite delove tela, od mlaznica koje izviru iz poda bazena namenjene stopalima i listovima, preko onih koje izviru mlazom iz zidova za noge i leđa, do onih koje puštaju vodu mlazom iznad bazena različitim intezitetom za hidromasažu ramena i vrata, preko relaksirajuće masažne klupe i masažnih ležaljki namenjenih za masažu celog tela.

Hidromasaža je terapeutska tehnika koja uključuje upotrebu vode i mlaznica pod pritiskom za masažu mišića i drugih mekih tkiva u telu. Ovaj metod ima i druge termine kao što su: hidroterapija, vodena terapija, akva terapija i sl.

Hidromasaža nudi mnoge slične koristi kao i tradicionalne masažne terapija uz dodatni benefit lekovite mineralizovane termalne vode.

Mnoge studije dokazale su korisnost plivanja, lekovitost mineralizovane termalne vode, hidroterapije.

Masaža vazduhom je veoma delotvorna. Osim pritiska vode, mehurići vazduha uz određenu temperaturu pružaju različite zdravstvene benefite za celo telo. Opuštaju mišiće celog tela, povećavaju protok krvi, limfe, poboljšavaju tonus kože, ublažavaju bolove u zglobovima i mišićima, ublažavaju bolove u donjem delu leđa, pomažu kod artritisa, hroničnih i akutnih povreda, sportskih povreda, spondiloze, …

Dimenzije bazena: 30m x 13m

Dubina: 1,56 m

Temperatura vode: 31,5 °C

Vlažnost vazduha:  50- 60%,  što pruža posebnu ugodnost prilikom plivanja

Podno grejanje:  Da

6 komada Turbo Water jet uređaja omogućava istovremeno  protivstrujno plivanje za minimum 12 kupača.

Više vrsta različitih masažera za opuštanje i masažu celog tela

Broj hidromasažnih mlaznica: 24 komada

Mlaznice su raspoređene na 3 različite visine  (60 cm, 90 cm i 120 cm od poda) pružajući mogućnost masaže svih delova tela. Snažna podvodna masaža stimuliše cirkulaciju (krv i limfa).

3 komada vodopada/slapa za masažu vrata i ramena

Slobodan pad vode u bazen stvara umirujući i relaksirajući osećaj.

6 komada masažnih ležaljki za relaksaciju vazdušnom masažom uz anatomski oblik ležaljki

Relaksirajuća masažna klupa na sedalnom delu garantuje maksimalni osećaj prijatnosti.

2 podna masažera za prijatnu masažu stopla, kompletnih nogu, zadnjice, sa posebnim efektom na smanjenje celulita.

What's your reaction?
2Cool1Bad2Lol1Sad