aqua trambolina

Ovaj trening će vas vratiti u detinjstvo . U dane kada ste bezbrižno skakali po tom čarobnom platnu i trudili se da skočite što jače , visoko gore do zvezda

Do sada ste imali priliku da se upoznate sa treningom u vodi i našim AquaFit Fanatasy programom a trambolina je deo njega . Prikladna je za sve uzraste i nivoe fizičke kondicije .

Aqua trambolina se postavlja na dno bazena i u momentu pretvara bazen u vodenu teretanu . Počinje muzika,zagrevanje,trening… Tokom treninga koristite otpor vode kako bi mišići intenzivnije radili dok istovremeno štitite zglobove od povreda . Gradite kardio,tonirate mišiće i oslobađate endorfin . Ovo je ozbiljan trening i beskrajna zabava istovremeno.

Trening na Aqua trambolini kombinuje fizička svojstva vode sa pokretima i skokovima, izvodi se uz muziku i rezultira zaraznim treningom od koga nećete odustati i radovaćete se svakom novom . Upravo je to ono što svima nama treba. Funkcionalan i zanimljiv trening koji vas motiviše da nastavite dalje i dalje….

aqua trambolinaAqua trambolina koristi elastičnu silu koja je veoma korisna za vežbe koordinacije i proprioceptivnosti. Ove vežbe su izuzetno važne za stariju populaciju . Propriocepcija je čulo pozicije i čulo pokreta . Doprinosi razvoju senzomotorike , osnova je razvoja motorne kontrole i obezbeđuje nam tačnost i planiranje izvođenja određenog pokreta.

Ovaj tip treninga se posebno preporučuje za toniranje donjeg dela tela , rehabilitaciju i opštu kondiciju .

O prednostima   treninga u vodi informisali smo vas kroz prethodne tekstove na našem sajtu i svi oni se odnose i na trening Aqua trambolina .  Odvija se u termomineralnoj vodi , bez opterećenja na zglobove i rizika od povreda, nema upale mišića ,dostupno osobama sa prekomernom težinom , rade sve mišićne grupe, eliminiše celulit,umanjuje stres, pospešuje cirkulaciju, unapređuje kardiovaskularni kapacitet, oblikuje telo i tonira mišiće, sagoreva kalorije, kožu čini elastičnom , povećava energiju i samopouzdanje , poboljšava opšte stanje organizma ….

aqua trambolinaPozivamo vas da probudite to veselo dete u sebi i podsetite se da je sve moguće . Odbacite negativne misli i stavove , loša uverenja koja vas sputavaju , sve bespotrebne brige ….i skačite ! Skačite, smejte se ,radujte se !!!

Život je lep 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad