AquaFit trening

U okviru Aqua Fit Minaqua centra imate mogućnost da isprobate nešto novo. Da razbijete monotoniju, unesete dinamiku ili skroz promenite dosadašnji vid rekreacije. Reč je o potpuno novom tipu treninga – trening u vodi .

Osim što je potpuna novina za Srbiju jer mu nema ni sličnog ,njegova specifičnost ogleda se i u vrsti  vode u kojoj se odvija. Voda u našem bazenu nije obična već termomineralna. Po sastavu je vrlo slična morskoj i donosi mnogobrojne benefite korisnicima. Praktikujući Aqua Fit Fantasy trening činite ogromno dobro za svoje telo,kožu i svoje zdravlje. A zdravlje je sve….ima li išta bitnije od zdravlja?

Plivanje samo po sebi doprinosi zdravlju  ,trening u vodi je izuzetno koristan a trening u termomineralnoj vodi je nešto najbolje što možete sebi priuštiti !!!

Zašto Aqua Fit Fantasy ?

Zato što u vodi ne postoji rizik od povreda i lezija pa je samim tim bezbedniji oblik vežbanja u odnosu na vežbanje na tlu. To ga čini dostupnim i za stariju populaciju kojoj je vežbanje na tlu otežano usled slabosti, bolova ,problema sa ravnotežom i hodanjem, artritisa,osteoporoze….

Još jedna bitna stvar je da nema pritiska na zglobove.

Trening je dostupan i osobama sa prekomernom težinom . Dozvoljava im da ravnopravno učestvuju jer telo prividno gubi na težini zbog gustine vode.

Ovaj trening će povećati vašu snagu, izdržljivost, fizičku spremnost, koordinaciju i ravnotežu.

Aqua Fit Fantasy unapređuje kardio- vaskularni kapacitet , povećava energiju i samopouzdanje .

Voda pruža veći  otpor od vazduha i potpunije angažuje mišiće te dovodi do intenzivnog jačanja mišićnog tonusa . Metabolizam se ubrzava ,sagorevaju kalorije i dolazi do gubitka telesne mase. Svakako da će ovaj vid vežbanja uticati na čvrstinu i elastičnost kože , smanjenje celulita i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Pomoći će vam da se oslobodite nagomilanog stresa. Postoji nešto u vezi vode što je urođeno, smirujuće…

Velika razlika u odnosu na klasične treninge i teretane ogleda se i u tome što nema rizika od upale mišića. Mi smo taj deo dodatno  nadgradili i zaokružili hidromasažom. Masažeri u bazenu pomoći će vam da se nakon treninga opustite i rastresete mišiće pa je time upala potpuno eliminisana .

 

Znate šta, nemojte nam verovati ni reč od svega ovoga nego probajte i sami se uverite !
What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad