Vruća tema ovih dana ,celulit…kako ga seBez celulita rešiti ? Naš odgovor je lako jer Aqua Fit Minaqua zna kako …a saznaćete i vi čitanjem ovog teksta u nastavku .

         Plivanje je odličan način da uklonite celulit .  To je najzdravija fizička aktivnost i donosi mnogobrojne benefite – plivanje topi celulit, zateže telo i odlično rashlađuje ! Dok plivamo voda nam istovremeno masira i zateže telo . Cirkulacija se poboljšava , aktiviraju se sve mišićne grupe a osoba se oseća sveže i bez stresa . Zbog otpora vode telo troši više  energije nego tokom običnih vežbi za uklanjanje celulita. Redovnim plivanjem sagorevamo višak masti i jačamo mišiće.

 

Voda je najveći neprijatelj celulita a vodene aktivnosti su najbolji način da ga se rešite.

 

         Vežbe u vodi su takođe izuzetno delotvorne pa ako vam je plivanje isuviše dosadno eto alternative. Zvezda među njima je Aqua cycling – fantastične vežbe koje zatežu noge i tope celulit .

         Hidromasaža – najdelotvornija masaža u borbi protiv celulita . Veliki broj masažera opušta mišiće i relaksira pa će vašu borbu pretvoriti u uživanciju .

         Sauna je takođe odličan saveznik i biće od velike pomoći ako vas muči celulit . Pojačanim znojenjem izbacujemo višak tečnosti iz ćelija a zajedno sa tečnošću izbacuju se  toksini i štetne materije koji se nagomilavaju u ćelijama potkožnog tkiva i uzrokuju ovaj estetski nedostatak .

         Još jedno efikasno sredstvo  je parno kupatilo . Toplota kojoj je telo izloženo dovodi do periferne dilatacije krvnih sudova i podstiče cirkulaciju. Pore na koži se otvaraju a toksini eliminišu .

Sada zamislite da sve ovo možete pronaći na jednom mestu, kako bi to bilo zgodno …..Dobra vest je da zaista možete ! Milina…

U okviru našeg spa centra na raspolaganju vam je sve gore navedeno a to je samo jedan od elemenata koji nas čini sjajnim i posebnim .

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad