Hidromasaža je prirodni lek. Njen nastanak se vezuje za drevnu Grčku a Rimljani su je preneli drugim kulturama. Danas je popularna svuda u svetu.

Predstavlja vrstu masaže koja se najčešće izvodi u bazenu. Mlaznice koje se nalaze u vodi i deluju pod visokim pritiskom pospešuju cirkulaciju i limfnu drenažu.

Hidromasaža je odlična antistres terapija . Razbija napete čvorove nastale usled nagomilanog stresa a telo dovodi u stanje potpune opuštenosti i smirenosti.

Profesionalni sportisti je redovno praktikuju tokom priprema kao i nakon napornih turnira.  Između ostalog , pomaže im u jačanju imuniteta i sprečava eventualne povrede.

Kada pričamo o lepoti ova masaža donosi gomilu benefita : kožu čini elastičnom ,dubinski je hidrira , smanjuje pojavu bora , odlična je u borbi protiv celulita i masnih naslaga pa je slobodno prizovite u pomoć ako želite manji obim struka .

Osobama koje imaju problem sa zglobovima ,ramenima i kičmenim stubom lekari preporučuju hidromasažu kao dodatnu terapiju.

A mi preporučujemo svima koji je nisu probali da dođu i da se oduševe .

U spa centru Aqua Fit Minaqua korisnicima je na raspolaganju veliki broj različitih masažera za opuštanje i relaksaciju: masažna ležaljka ,masažna klupa, slapovi, podni masažeri …uživanje je zagarantovano !

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad