AquaFit - Vaša oaza mira

AquaFit – Vaša oaza mira

AquaFit Minaqua je novi projekat kompanije Minaqua, jednog od vodećih proizvođača mineralne vode u Srbiji. Nalazimo se u prelepom okruženju parkovskog tipa gde ćete već tokom prve posete uvideti svu posebnost našeg koncepta i čari kupanja u mineralizovanoj termalnoj vodi bogatoj jodom.

Nas izdvajaju četiri uvek konstantne stvari:

  • besprekorna higijena
  • idealna vlaga vazduha
  • temperatura, ispravnost i jedinstveni sastav vode u bazenu
  • kvalitet usluge

Merna jedinica za uspeh je radost. Sa našim jedinstvenim specijalizovanim programom tela, uma i duha “AquaFit Fantasy” to ćemo Vam potvrditi !

MOTIVACIJA je jedna od presudnih stvari za uspeh u bilo kojem životnom segmentu! Mi Vas motivišemo i inspirišemo za idealnu verziju sebe!

Svoje prioritete živimo!  Budeti sebi prioritet !

Svi mi težimo dobrom osećaju. Sve što želimo, želimo da bi se osećali dobro!

Najbitnije u životu je kako se osećate. Već ovog trena možete se osećati sjajno. Raj za telo, um i dušu. Napravimo zajedno balans. Savršena temperatura vode i vazduha. Idealna vlaga vazduha. Besprekorna higijena.

Ono što svi želimo je da se osećamo bolje! To nam je svima zajedničko. Bili mlađi ili stariji, muško ili žensko, bili bogati ili siromašni,..

Sreća je u izborima koje donosimo!  Dođite na prvi besplatni trening.

AquaFit predstavlja Vašu oazu zdravlja, mira, dobrog raspoloženja i obilja pozitivne energije!

Zatvoreni bazen AquaFit Minaqua zadovoljava sve zahteve definisane Pravilnikom o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda propisanih od strane Ministarstva zdravlja Srbije. U prostorijama AquaFit Minaqua centra sprovode se sve mere zaštite korisnika propisane Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Maskimalnoj bezbednosti i sigurnosti naših korisnika doprinosi uzorkovanje i analiza bazenske vode na svaka 2 sata (interna mikrobiološka laboratorija), brisevi i analiza svih radnih površina, konstantna dezinfekcija prostora i površina u sklopu bazena.